menu

MassageStudio Raf

Hoi,


Ik ben Raf en gediplomeerd massagetherapeut.


De voorbije jaren mocht ik aan den lijve ondervinden wat de invloed van stress kan zijn op je lichamelijk en geestelijk functioneren.

Ik ging op zoek naar manieren om een balans te creëren tussen mezelf, mijn werk en mijn privé. Ik ondervond dat een deugddoende massage de problemen niet wegnam, maar stelde wel vast dat het zorgde voor de tijdelijke onderbreking van de dagelijkse stress die nodig is om het hoofd leeg te maken en de batterij terug op te laden.


Vanuit de overtuiging dat ik mensen hierin kan helpen startte ik mijn eigen massagepraktijk. Ondertussen is ook het aanbod verder uitgebreid.


Voor de massages gebruik ik 100% natuurlijke Jojoba olie die vermengd wordt met etherische oliën voor een ontspannend effect.


Je eerste bezoek start steeds met een kennismakingsgesprek. Aan de hand hiervan bespreken we welke behandeling het best past bij jou. Jij staat hierin centraal en behandelingen kunnen voortdurend bijgestuurd naargelang je behoefte.


Mijn doel is jou te helpen ontspannen en verlost te raken van mentale en fysieke klachten.

Dit alles gebeurt in een ontspannen, persoonlijke doch professionele omgeving.


Zeg vaarwel tegen stress!!

Graag tot binnenkort


Groeten,

Raf


Aanbod en Tarieven

Bij Massagestudio Raf te Peer sta je als klant centraal tijdens jouw moment van ontspanning dankzij een massage.

Raf ontvangt je persoonlijk en vriendelijk in een huiselijk kader. Een deugddoende relaxerende massage zorgt voor een tijdelijk onderbreking van de dagelijkse stress.

Laat je spieren ontspannen, je hoofd leeg maken en herlaad je batterijen.

JOJOBA OLIE
Lees meer
Massage bij warm weer: doen of niet doen?
Lees meer
Erkend lid Belgische Massagefederatie
Lees meer
Messenger logo
Chat